Follow Me

18.04.2015

Amsterdam is coming

Într-un ținut foarte îndepărtat, lupta aprigă ce se duce de prea mult timp pentru tronul de fier devenea tot mai crâncenă. Fiecare alegere urma să conteze mai mult ca niciodată. Cei care luptau nu știau însă un singur lucru: un nou personaj avea să apară. De fapt, el fusese prezent și până acum, dar mereu în umbră, mereu pe fugă. 

Rareori își arăta adevărata față, dar tot timpul se prezenta cu numele care o să rămână pe buzele tuturor după ce planul îi va fi dus la bun sfârșit. Sir Andrerah. Aparține de casa Targaryen, unde mândria nu cunoaște cuvânt pentru a fi exprimată.

Calitățile sale erau recunoscute de toți cei ce-l cunoșteau cu adevărat și asta îi oferea un statut impunător în fața celorlalți. Sir Andrerah era un asasin iscusit cu excelente abilități, demne de un warlock. Aproape că nimic nu l-ar putea învinge. Nici măcar el însuși.


Asistase la aproape toate bătăliile importante. La cea de la Blackwater privise cum Tyrion își conducea armata mai iscusit decât ar fi făcut-o poate tatăl său. Fiorul de admirație îl încercase atunci, dar fusese repede lăsat uitării. 

Apoi, un zâmbet negru i se așezase pe față când Ygritte fusese smulsă de destin chiar din brațele lui Jon Snow. Iubirea lor lumina întreaga vale și precum o stea, se stinsese în tăcere. Zâmbea, pentru că oamenii încă mai simțeau ceva. ”Un strop de speranță într-un deșert înghețat”, rosti Sir Andrerah înainte de a se face nevăzut în seara aceea.

A fost în umbra ce-l însoțea mereu când Robb, Catelyn si Talisa Stark fuseseră omorâți fără pic de onoare. Ar fi putut interveni, dar timpul nu sosise încă. 

Se antrenase preț de câțiva ani chiar pe ținuturile din Nord. Își putea schimba în fața ochilor celorlalți atât înfățișarea, cât și istoria ce-l urma pretutindeni. Putea fi peste tot, dar nicăieri. Călătorise mult și asta îi oferise puterea cunoașterii. Știa fiecare casă în parte mai bine decât liniile din palma sa și astfel devenea un inamic pentru ceilalți. Unul mai puternic decât și-ar fi putut imagina vreodată.

Credea că lăcomia este elementul care-i făcea pe toți la fel. Indiferent de ținut, de casă, de scop, de port sau de zeii cărora se închinau, toți erau uniți prin lăcomie. Apoi, onoarea nu mai reprezenta prea mult, iar mijloacele erau prea des scuzate de scopuri copilărești. Toate trebuiau schimbate. Și asta cât mai curând cu putință, altfel va fi prea târziu.

Sir Andrerah Targaryen nu părea atins de timp. Cu toate astea multe ierni trecuseră peste el, dar ca cea care urmează nu fusese niciuna.

În inima lui mustea o dorință de răzbunare cumplită. Zi de zi își amintea de faptul că timp de aproape 300 de ani, casa Targaryen stăpânise peste tot Westeros-ul. Își dorea să restabilească o ordine peste întreaga suflare. De la Nord până dincolo de orizontul privirii sale. Alături de Prinţesa Daenerys putea deveni de neoprit. Dorința de răzbunare și de dobândire a tronului de fier ardea în inima lor mai tare decât suflarea oricărui dragon

Sir Andrerah, un războinic cât se poate de chibzuit, avea bine stabilit fiecare pas, iar printre aceștia se număra și răzbunarea în numele regelui nebun. Jamie Lannister avea să plătească pentru tot. Destinul trebuia să îi ofere această șansă. O luptă dreaptă pentru dreptate. Atât cât se mai putea. 

În fiecare seară își privea semnele bătăliilor ce-l făcuseră atât de puternic. Le privea cu admirație și era bucuros pentru prima oară în toți anii ce trecuseră. Drumul lui era aproape de final. Tronul de fier o să-i odihnească trupul și conștiința. 

Dragonii vor sufla foc, multe vieți vor fi pierdute, iar conducătorii din bătălie vor cunoaște gustul dreptății. ”Foc și sânge”... ultimul capitol din acest drum atât de lung. 


Casa Targaryen urma să devină ceea îi fusese destinat să devină. Iar toți cei ce se vor opune, vor cunoaște adevărata putere. Cea care izvorăște din inimă, onoare și sacrificiu. 

Sir Andrerah Targaryen va schimba totul, iar zările vor fi unite într-un mare regat, așa cum nu mai fusese vreodată.

Cu acest articol particip la Urzeala Bloggerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu