Follow Me

15.04.2015

Hai, ne imbracam?(8) | Good trains will come for those who wait

Cinșpe aprilie. Zi frumoasă. Deschid ochii pe la ora zece, iar la zece și un sfert pornesc radio-ul. E un nou ritual de dimineață. Învârt de potențiometru până când pe ecrănaș apare nivelul 15. Mai exact, să audă și vecinul din dreapta mea. 

Din bucătărie aburi de cafea invadau camera și îmi dau grai să strig, ”Neațaaaa”. Loredana, mult mai vrednică decât mine, știe de fapt că ”Neața” înseamnă ”Adu-mi o ceașcă de cafea, te rog!”, așa că asta se și întâmplă. Două sorbituri, o îmbrățișare și un soare pe cer = început perfect de ziuă. Câteva lucruri importante de făcut astăzi, iar asta presupune haine care să mă facă să fiu un pic altfel. Așa că... mă îmbrac.


Pantalonii sunt luați dintr-un second hand înainte să înceapă iarna și este fix a patra oară când îi îmbrac. Sunt H&M și m-au costat 15 lei. I-am modificat un pic jos ulterior. Asta așa, ca să vină mai pe picior. Inteligent, nu? 

Apoi, mai sus de pantaloni, îmbrac un pulover Bershka de la Kurtmann, care este suficient de gros cât să nu mai am nevoie de jachetă, dar și suficient de subțire cât să nu mor de cald. Și cred că se și asortează bine cu pantalonii. Sunt dat naibii, ce să mai.


În picioare iau o pereche de bascheți Converse negri care să mă facă să zburd și care să îmi permită să mă îmbrac așa. Zic asta pentru că am senzația că bascheții merg cu aproape orice fel de ținută. Dacă mai sunt și Converse, atunci cu atât mai mult. Eu am fost și la un interviu pentru un job încălțat în bascheți. Chiar în cei din poză. Nu s-a scufundat lumea și am și luat interviul. Hip hip hooray!

N-am avut nevoie de un munte de bani să mă îmbrac frumușel. Câteva poze și un GIF sunt perfecte și se asortează cu tot ce-am scris. 
Apropo, chiar nu ai nevoie de prea mulţi bani să te îmbraci ok, serios.

Melodie pe care neapărat trebuie să o asculți: Daft Punk - Give Life Back to Music
P.S. Dă-o TARE!

4 comentarii:

 1. Imi place cum scrii, Andrei! Adopti stilul acela relaxat ceea ce conteaza foarte mult. Imi place si faptul ca incurajezi oamenii sa uite de tinutele scumpe si sa apeleze cu incredere la un second. Sunt de aceeasi parere ca o tinuta ieftina poate fi chiar faina ;) :). Cat despre Lore <3.... hai ca va potriviti perfect !! Sa rasara la voi soarele dimineata-de-dimineata si sa va savurati cafeaua impreuna, tot restul vietii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi frumos pentru aprecieri. Înseamnă mult pentru mine. Cât despre diminețile cu Lore...într-adevăr, soarele a cam ieșit pe strada noastră și ne dorim al naibii de tare să rămână mult și bine :-D.

   Ștergere
 2. Frumoasa postare :))),am vazut link la Loredana si am intrat sa vad :)

  RăspundețiȘtergere