Follow Me

24.06.2015

Ce este Komunomo si de ce sa iti faci cont

Dat fiind faptul că acum ești în fața unui monitor înseamnă că ești online. Așa că pe această cale te anunț că acum aproximativ două săptămâni s-a născut o nouă platformă socială. Ea poartă numele de Komunomo și arată tare interesant. O poți găsi AICI.

Komunomo se bazează pe crearea unor comunități, fie ele locale sau globale. Comunitățile corespund unor pasiuni, obiceiuri, hobby-uri și așa mai deparate. Este aproape imposibil să nu îți găsești locul în cel puțin una.

Poate apreciezi jocurile video, sportul sau muzica. În mod cert vei găsi o comunitate în care vei cunoaște oameni cu fix același pasiuni sau hobby-uri ca tine.

La rândul tău poți crea comunități care vor reprezenta exact ce vrei tu să reprezinte. Nu vreau să-ți umplu capul cu tot felul de informații, pentru că toate sunt organizate foarte tare chiar pe prima pagină.

Ce-mi place mie ce-l mai mult?


Principalul aspect pe care eu îl găsesc interesant este reprezentat de filtrarea informațiilor în mod eficient. De exemplu, pe mine mă interesează subiecte ce țin de muzică, ”small talks” și sport. M-am alăturat comunităților care au drept subiecte cele enumerate mai sus și uite așa cunosc oameni cu același obiceiuri.

O altă chestie drăguță constă în exprimarea emoțiilor. Dacă îți place un articol postat sau un sondaj sau orice altceva, poți alege dintr-o serie de emoții pe cea care anume te încearcă după ce ai parcurs conținutul respectiv. Un fel de like, dar ceva mai... real.

Și pentru că lumea funcționează cel mai bine prin puterea exemplului, am creat o comunitate cu și despre muzică. Am numit-o Mp3 Generation. O pot îmbina cu ceea ce fac pe blog de ceva vreme încoace. Recomand muzică și îi încurajez și pe ceilalți să facă la fel. 

În fond și la urma urmei, “Music can change the world because it can change people.”, zice Bono (U2).

Ce să mai încolo și încoace, dacă ești pasionat de muzică vino în Mp3 Generation să fredonăm câte una, câte alta.

Dă play ca să prinzi curaj la: First Aid Kit - My Silver Lining

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu