Follow Me

11.06.2015

Pe marginea celei de-a 6-a Galaxii

Viața se împarte în momente. Momente care îți taie respirația, momente pe care nu le poți uita, momente care te fac mândru că ești tu. Acum, într-un secol în care totul depășește orice barieră, timpul poate fi oprit în loc pentru câteva secunde, câteva cadre, pentru câteva amintiri. În definitiv, amintirile sunt cele mai de preț.

Suntem acum pe marginea unei noi lumi. Doar ce-am făcut câțiva pași și am reușit să urcăm o culme atât de înaltă, încât suntem cu capul în nori. Și asta este un lucru bun. Am visat până ce visul ne-a devenit realitate (Aerosmith).

Nu știu despre tine, dar eu mă simt extrem de bine și mă bucur că pot trăi într-o astfel de lume, înconjurat de tehnologie și zgârie-nori. Aproape zi de zi trăiesc momente pe care nu le vreau uitate vreodată și, mai mult decât atât, le vreau imortalizate pentru totdeauna. Vreau să mă pot uita peste ele chiar și atunci când părul îmi va fi alb și să pot avea sentimentul că trecutul este aici, acum.


În fiecare zi suntem față în față cu noi provocări. Viitorul ne așteaptă. De fapt, știi ce? Samsung are dreptate. Next is now. Nu mai are rost să amânăm ideile noastre pentru mai târziu. Viitorul este aici, acum. Ce poate fi mai frumos decât o întreagă lume la picioarele noastre?

Momentele frumoase pe care urmează să le trăim pot fi păstrate astfel încât să nu poată fi atinse de timp. Fie că ești proaspăt absolvent de facultate, fie că urmează să spui ”DA” în câteva minute sau îți ții nepoțeii pe genunchi, ai șansa ca momentul acela să rămână cu tine mereu. Îți poți aminti de el cu drag oricând și oriunde.

Probabil că știi deja cum ai putea face acest lucru, dar hai să-ți spun cum poți face asta într-un mod în care personalitatea ta joacă un rol principal. Un pic de răbdare și vom ajunge acolo imediat.

Samsung Galaxy S6 Edge este mai mult decât un telefon. Acesta reușește prin tot ceea ce înglobează sub degetul tău să te surprindă de fiecare dată. Încă din prima secundă în care îl ții în mână îți vei da seama că ”Next is now” este mai mult decât un slogan drăguț. E realitatea. Design-ul telefonului îți oferă sentimentul că personalitatea ta se reflectă în fiecare colț sau unghi de vizualizare. Este un telefon viu care, într-un fel, reușește să devină o extensie a ta. Știu că sună un pic poetic, dar cu siguranță vei înțelege atunci când îl vei ține în mână.


Procesorul Octa Core și cei 3 Gb de Ram mănâncă nori. Probabil aceiași nori pe care i-am amintit mai sus.

Și acum am ajuns la partea în care îți voi spune cum poți imortaliza momentele cele mai de preț într-un mod personal. Camera telefonului Samsung Galaxy S6 Edge este pur și simplu uimitoare. Cea din spate are un senzor de 16 MP, iar cea din față de 5 MP. Însă cifrele nu sunt atât de importante precum feelingul pe care îl ai atunci când imortalizezi un moment. Că vrei să faci o poză sau că vrei să realizezi un filmuleț, cele două camere vor reuși să surprindă fiecare milisecundă într-un fel ce te va face să simți că te-ai întors în timp atunci când le vei revedea.


Orice vei dori să surprinzi, vei putea, iar asta în mai puțin de o secundă. E nevoie doar să apeși de două ori butonul ”home”, iar camera din spate va vedea ce vezi și tu.

În plus, sistemul de Auto-focus este excelent, iar subiectul unei fotografii se va afla mereu în prim-plan. Să nu uităm nici de ”tracking auto-focus”, o funcție tare interesantă. Aceasta va menține focalizarea pe subiect, oriunde s-ar afla și oricât de zburdalnic ar fi. Tare, nu?


Dacă ești pasionat de fotografie, așa cum sunt eu, cu siguranță vei aprecia modul ”Pro”care îți permite să ai acces la o serie de funcții demne de un DSLR. Poți adăuga efecte și poți seta totul după bunul plac, astfel încât fotografiile să reflecte întocmai personalitatea ta. Diafragma f/1.9 îți va permite să fotografiezi în condiții de luminiozitate redusă și să obții o calitate superioară pentru orice fotografie.

Iar dacă vei dori să filmezi, atunci te vei bucura ca un copil de rezoluția UHD 4K. Doar ți-am spus că poți imortaliza fiecare milisecundă, nu?

Samsung Galaxy S6 Edge este un telefon complet, care reușește să te facă prezent în orice situație.

În fond și la urma urmei, trebuie să fii aici, acum!

Sursă fotografii: thememorymill.com și samsung.com

33 de comentarii:

 1. Great post! =)

  xx
  www.mariarubioblog.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Really excellent phone!! ^-^
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. It really is, Roberta :)

   Thank you for the feedback!

   Ștergere
  2. I love Samsung, we have a lot of Samsung products in our home! And their phones are much better than the iPhones! Thank you so much for your comment on my blog, Andrei! Appreciate it!

   Ira / JOURNAL OF STYLE / BLOGLOVIN

   Ștergere
  3. Indeed, Samsung has a lot of cool products.

   Thanks for the feedback!

   Ștergere
 3. Wow, seriously? You don't know how important it is to have this feedback. It's great to know you like the way I write. I also hope you find all the helpful posts. :D

  Love this kind of post. I don't knew this phone !
  I'm following you via GFC. Can you follow me back, please?

  BLACK BLAZER | NEW OUTFIT POST
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I am glad you liked my post. I will follow you back :-D
   Tnx for the feedback!

   Ștergere
 4. As avea nevoie de el pentru filmulete, foarte tare!

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi place la nebunie acest telefon! Design-ul e cu adevarat deosebit. Mi-ar folosi si mie o camera asa buna la telefon, mai ales ca sunt dependenta de Instagram :D

  Big like pentru articol!

  RăspundețiȘtergere
 6. Hi tks for visiting my blog! I'm now following yours! Nice phone!
  xoxo
  http://direitoporlinhastortas-id.blogspot.pt/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you, Ines. The phone is really amazing.

   Hugs!

   Ștergere
 7. I heard this phone takes amazing pictures! Thanks for sharing :)

  http://www.fineclic.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. You heard well, Edna. I'm glad that you liked my post. :)

   Ștergere
 8. Such great pictures!
  Melanie @ meandmr.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Amazing phone and post Andrei !!
  I'm following you now.  xx
  http://www.thetrendysurfer.com/

  RăspundețiȘtergere
 10. This phone is really great...awesome photos<3

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 11. Thank you for sharing it!
  Have a nice week end!
  Photographer Gil Zetbase
  http://www.gilzetbase.com/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I'm glad that you enjoyed my post, Gil :)

   Have a nice week!

   Ștergere
 12. Fab post! Very lovely photos too. Happy Monday dear! :)

  xoxo;
  STYLEFORMANKIND.COM / Facebook / Bloglovin

  RăspundețiȘtergere
 13. Looks like a fantastic phone with lots of great features! Have a great week!

  xo, Bry

  Swept.Away.to.Positano.Naughty&Nice

  RăspundețiȘtergere
 14. Wow, thanks for the great review <3

  Have a nice day! :)

  xoxo,
  SHAIRA
  www.missdream-girl.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere