Follow Me

16.09.2015

10 concluzii trase in 10 zile

E trecut de 15 ale lui Septembrie, iar până la Crăciun mai sunt fix 100 de zile. Însă nu despre asta este vorba în articolul ăsta, ci despre 10 lucruri sau mai bine zis, 10 concluzii pe care le-am tras eu în ultimele 10 zile.

Ei bine, în ultimele 10 zile mi-am dat seama că:

Unu. Roata poate fi inventată în fiecare an de către cei de la Apple. Pe lângă noul Iphone și noul Ipad, au lăsat audiența cu gura căscată cu un... creion. Partea pozitivă este că, hip hip hooray, este chiar un Apple Pen. Partea care are o legătura cu realitatea este că  ”digitalul creion” există de ceva vreme pe piață, doar ca nu cu gust de mere.

Sell me this pen!

Doi. Shaorma picantă nu e de mine. M-am lăsat purtat purtat de val și am regretat. Nota personală a acestei concluzii este: Shaorma picantă never in my life again.Trei. Ratonii sunt ființe de treabă. În realitate nu am văzut un raton niciodată și probabil că nu voi vedea prea curând, dar grație ciberneticii am dat de unul pe Youtube. Era atât de cinstit, încât bătea în ușa unei ființe omenești pentru a cere de mâncare să-și hrănească puii. Link la clip AICI.


Patru. Mr. Robot este un serial mișto. Am început să-l văd în urmă cu ceva zile, iar până acum chiar mi-a plăcut. Personal cred că are ceva influențe din House of Cards și Dexter, dar per total senzația pe care mi-o transmite e una chiar ok.


Cinci. Toamna nu mai e ce a fost. Tocmai am văzut că de mâine, 17 ale lui Septembrie, vor fi iar temperaturi de vară pentru câteva zile. Eu nu mă bucur. Eu îmi doresc toamna. E adevărat că m-am grăbit cu articolul ăsta.


Șase. 9Gag can save the day. Dacă nu ai aplicația pe telefon sau tabletă nu ezita să o descarci. Atunci când ai o zi de doi lei și crezi că nimic nu poate să te amuze, ei bine atunci 9Gag te va duce în al 9-lea cer negreșit. Zău!

9gag starter pack

Șapte. Dacă Facebook va introduce un buton de ”dislike”, multe prietenii facebook-iene  se vor destrăma. Inevitabil vor apărea discuții ce vor avea în prim plan mânia unuia dintre interlocutori la adresa celuilalt cu privire la ”adevărata față” a celui ce a apăsat dislike la o postare de inimă albastră, la o melodie, la ceva.


Opt. Să te dai cu balonul poate fi interesant. Cel puțin așa îmi pare în clipul ăsta. Mișto inițiativa tipului și uite un exemplu de cadou tare.


Nouă. Părul nu-mi va sta niciodată cum trebuie atunci când trebuie să stea cum trebuie. M-am și tuns zilele astea, m-am și aranjat, m-am și rugat să stea. Pur și simplu nu o face.


Zece. Guvernului românesc îi pasă mai tare de soarta imigranților decât de cea a românilor.


Cam despre asta este vorba. Dă-i play la Fără Zahăr - Joi, până nu se face vineri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu