Follow Me

06.09.2015

Cri, cri, cri

Gata domne, gata, a venit și toamna! Era și cazul. Prea ne-am încins tărtăcuțele de la atâta soare și prea am băut limonadă cu ghimbir. Propun să lăsăm marea să se odihnească măcar până la primăvară și, de asemenea, mai propun să tragem norii peste cer, că se anunță friguri grele. Să ne îmbrăcăm în galben (nu pentru că joacă România) și să lăsăm verdele pentru mai târziu.

Să ne pregătim și pentru câțiva stropi de ploaie și să admitem faptul că e posibil să răcim până să apucăm să zicem octombrie. Să ne lăsăm tricourile pe sub cămăși sau bluze cu mâneci lungi și să ni se rupă de blugii rupți. Asta e, așa e în vâjt haț.Nici greierii nu cred că mai sunt necăjiți. Probabil că s-au învățat minte și și-au făcut provizii. Au cântat cât au putut și plus de asta cred că au căpătat un soi de mândrie ce-i va împiedica să mai țopăie pe la cămătăresele de furnici (overrated). Cri, cri, cri, toamnă gri, ce n-aș da să nu mai vii e un fel de trei culori cunosc pe lume pentru ei acum. Au gaură în frunză și un orizont mai larg.

Ce să mai încolo și încoace... Bine-mi pare că e toamnă și chiar de nu-mi place Horia Brenciu, tot mai dau play la melodia lui. Aia cu septembrie, luni. E colindul toamnei.

Știu, postare scurtă, dar plină de esență. BOOM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu