Follow Me

15.12.2015

Hai, ne imbracam? (20) | De Craciun

Câteva zile și gata... se termină și anul ăsta. Și dacă între timp vine și Crăciunul, am zis că rău n-ar fi dacă o comandă la Kurtmann ar purta numele meu. Și asta s-a și întâmplat. Am dat năvală pe site și am pus în coș o pereche de blugi Bershka, dar și o bluză neagră Zara. Inițial optasem pentru o geacă de iarnă, dar cum încă frig nu e, cred că mai poate aștepta.

 BLUZĂ / BLUGI

Blugii sunt de tipul slim fit, iar culoarea e chiar ok. La fel și calitatea, fapt ce face ca Bershka să fie a doua marcă de blugi preferată după Levis. Bluza are avantajul că are un guler rotund, ce pe mine mă avantajează. O pot purta și cu cămașă, adică exact cum vezi în poze, dar merge la fel de bine și cu un tricou.


Și uite așa, cu Loredana de mână am pornit la o plimbare sub clar de soare într-o lună decembrie în care zăpada nu va exista. Am făcut și ”jpeg-urile” pe care le vezi și am mâncat un kurtos mare. Ultima parte nu are nicio relevanță concretă, dar atât de bun a fost. 

A, ținuta am completat-o cu o pereche de ghete chelsea Timberland, pe care le-am luat acum aproape trei ani din târg cu 40 de lei. 

Ca accesorii, brățara Constantine Nautics șade bine la mâna stângă, alături de smartwatchul Evolio xWatch.Și cu astea fiind zise, acest post este ultimul din acest an din categoria ”Hai, ne îmbrăcăm?”

Apropo, chiar nu ai nevoie de prea mulţi bani să te îmbraci ok, serios!

Ca să fie bine, dă-i play la Robin and the Backstabbers - Cosmonaut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu