Follow Me

26.12.2015

Voluntar la mutat

Și pentru că se pare că am pornit o adevărată campanie prin câteva postări prin care punctez că e mai ok să stai la casă decât la bloc, parcă mai merge încă una bazată pe fapte reale. Mai exact, niște rude, altele decât acelea care au venit cu copii pe la mine în vizită, aproape s-au mutat la casă nouă de luna asta. Hip hip hooray pentru ei. Am fost să-i ajut cu mobila și toate cele, mai exact mobila de bucătărie. Voluntar, cum s-ar spune. Apropo, au luat mobilă de bucătărie la comandă ieftină la Unican și trebuie să spun că arată bestial. Nu mai zic despre faptul că bucătăria lor e cât 3 de ale mele, asta se înțelege. Eu astfel de ”echipare” am văzut doar prin filme, iar că să îți faci o idee caută pe pe siteul celor de la Unican mobilă modernă sau clasică. Asta așa ca să vezi ce chestii mișto au pe site. N-am făcut încă poze pentru că nu-i totul finisat, dar cu prima ocazie în care merg la ”inaugurare” voi lua și aparatul de fotografiat cu mine.

Și uite așa devin mai melancolic pe zi ce trece și mă gândesc cu pioșenie la momentul în care o să mă mut și eu în casă pe pământ și lipsită de vecini de care mă desparte un simplu perete de rezistență. Deja am totul planificat în materie de dotări. Mobilă modernă pentru că cea clasică nu-i pe gustul meu, tot ce ține de tehnologie, câte un strop așa pentru savoare, tot felul de ustensile mai mult sau mai puțin folositoare, dar și un șemineu ca să fie sentimentul de casă dulce casă un pic mai... ca din cărți.


Partea și mai tare este că la capitolul mobilă, dacă ești puțin creativ, așa cum e mândra mea, le cam poți desena și măsura și doar dai comanda. Da, se poate. Apropo, a fost toamna asta la Timișoara un fel de târg în care au fost prezentate cele mai noi tendințe în ceea ce privește mobila și toate cele. Ce să mai... să creezi un cămin ok nu e chiar floare la ureche, dar în mod cert odată întemeiat are un farmec aparte când e casă și nu apartament sau garsonieră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu