Follow Me

Despre mine

Salut în primul rând. Mă numesc Andrei Răduică și sunt din Craiova. Acum 25 de ani și un pic, mai exact pe 18 octombrie ale lui '90 am luat prima gură de aer.

Nu știu ce-aș putea spune despre mine în doar câteva rânduri ca să începi să mă cunoști. Însă cu siguranță prin fiecare postare încerc să mai aduc câte ceva la lumină despre mine.

Dacă ar fi să merg pe o linie oarecum clasică de caracterizare, atunci o să-ți spun că am terminat Facultatea de Mecanică din Craiova. N-am fost un student grozav, dar nici facultatea n-a fost fantastică. Nu știu dacă regret că am făcut-o. Nimic nu e întâmplător, așa că la un moment dat cu siguranță o să-mi folosească la ceva. Dacă ar fi să aleg acum, aș face altceva.

Printre pasiunile mele se numără teatrul, blogging-ul, mai nou și un pic sportul. Să le luăm pe rând, zic.

Teatrul mi-a plăcut încă de când eram la grădiniță și am fost la o piesă cu toată grupa. Nu mai știu despre ce era vorba exact, dar știu că eram fascinat de tot ce se întâmpla pe scenă. Am făcut tot posibilul pentru a face și eu asta. Și am făcut. În paralel cu Facultatea, am fost parte dintr-o trupă de teatru alături de care am avut câteva spectacole. De la piese de teatru ceva mai abstracte ce se bazau pe mișcare, până la piese de teatru clasice și spectacole de improvizație. Cele din urmă erau și încă sunt preferatele mele. Sunt un tip spontan. Am trăit sentimentul măreț pe care îl ai când peste 500 de oameni (nu exagerez) te aplaudă la scenă deschisă. Am fost fericit în fiecare clipă pe scenă. Chiar dacă a fost teatru amator, a fost profesionist făcut și în cel mai serios mod posibil. Am făcut chestia asta mai bine de un an. Acum am trecut mai departe. Câteodată îmi e dor.

Bloggingul reprezintă o bună modalitate de exprimare pentru mine. Mă ajută să mă dezvolt, să spun ceea ce simt în ce fel doresc. Îmi place să fac asta și conștientizez faptul că este nevoie de multă muncă pentru a evolua. Simt că pot face asta. Cu siguranță nu plac tuturor, dar cine reușește asta?

Sportul un pic, pentru că nu îl practic cu regularitate. Mai merg la fotbal din când în când, dar joc portar de fiecare dată aproape. Ce-i drept, apăr bine. Tenisul de câmp începe însă să devină preferatul meu. Pe lângă asta, iubesc să merg cu bicicleta și când mă simt încrezător mă mai dau și cu rolele. În rest, pasiunea mea pentru sport se rezumă la meciuri de Fifa și meciuri la TV când se aliniază planetele să apuc să le văd sau să le joc.

Sper că am atins câteva puncte esențiale și că ți-ai format o idee destul de bună despre mine. Iar pentru că sunt un tip exuberant, uite, ca să fie ca la promoție, la trei paragrafe scrise, mai vine altele trei.

Ador muzica bună. Am crescut cu magnetofonul pornit și cu benzi cu Pink Floyd, Rolling Stones, Queen și așa mai departe. Consider că am o cultură muzicală destul de solidă și cu siguranță pot găsi melodia perfectă pentru absolut orice situație.

Îmi place muntele mai mult decât marea. De fapt, îmi place marea la fel de mult, dar doar marea, fără nimic ce o înconjoară. Îmi place sunetul valurilor și faptul că pare endless. Mă simt bine atunci când călătoresc și mi-ar plăcea să-mi cunosc lumea mai bine.

În principiu, cam ăsta sunt. Cum ti-am spus, nu știu ce aș putea spune exact pentru a te face să mă cunoști mai bine, dar o idee cu siguranță ți-ai făcut. Îți mulțumesc că mă citești și sper că a fost o plăcere și de partea ta să ne cunoaștem. În fond și la urma urmei, fericirea stă în lucruri mici... așa, ca literele astea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu